Privat sygeplejerske hos Trolle Care

Trolle Care har vi mange års erfaring i at levere den individuelle, skræddersyet og bedst mulige private sygepleje og støtte. Vores dedikerede team af private sygeplejersker arbejder alle målrettet på at imødekomme det enkelte menneskes behov og ønsker, uanset hvor gammel man er, hvor man bor eller hvad man fejler. Det som betyder noget for os er, at værdighed og livskvalitet, fylder og følges ad.

Trollecare logo

Kompetencer i sygeplejeteamet

Alle vores private sygeplejersker har dansk sygeplejerske autorisation og en dokumenteret og omfattende faglig viden inden for sygeplejens mange grene. Sygeplejerskerne favner derfor alt fra medicinsk til kirurgisk sygepleje, ældrepleje og omsorg, barsels- og børnesygpleje, sygepleje til den døende, til den psykisk udfordret, så vel som til den fødende, Mange sygeplejersker er specialiseret inden for sårpleje, smertepleje, genoptræning, kost/ernæring mm. Og med et så kvalificeret team, ser vi os ganske godt rustet til, med ro og sikkerhed, at håndtere en bred vifte af situationer og udfordringer. Og resultatet, er altid en tryg hverdag for vores klienter og disses pårørende.

Vores sygeplejersker tager ansvaret

Trolle Care lægger stor energi, interesse og faglighed i at hjælpe og støtte op om både klient og pårørende. Mange pårørende må i dag, mere eller mindre frivilligt, påtage sig et meget stort ansvar for deres nære og kære, som kan være både skræmmende, svært og udfordrende. Med vores private sygeplejersker kan man som pårørende, trygt overlade ansvaret til os. Vi sætter os hurtigt ind i hverdagen så vi får et godt overblik. Og derfor får vi sammen med klienten/de pårørende strikket en god plan sammen, så vi sammen kan gribe dagligdagen an, så intet bliver overset eller overladt, og så man som pårørende kan være, ja, pårørende og sammen kan man være familie. Når vi tager ansvaret, så oplever vi at roen sænker sig over alle. Derved er kimen lagt for et godt og trygt forløb for alle involverede.

Kontinuitet og tryghed i sygeplejen

Noget af det vigtigste for Trolle Care, er at have fokus på kontinuitet og tryghed. Vi ved godt at det kan være frygteligt skræmmende at skulle åbne sin dør for vildt fremmede mennesker på tidspunkter på dagen og i livet hvor man er aller mest sårbar. Uvisheden om hvem der kommer og hvornår, både slider og stresser og det er ikke hensigtsmæssigt når man samtidig prøver at komme til kræfter igen eller blot få overblik over hverdagen. Derfor arbejder vi med at man son klient får sin(e) egen private sygeplejerske, eller et team af sygeplejersker, afhængig af opgavens størrelse. Teamet dækker hinanden ved ferie og sygdom, og de sørger hele tiden for at informere hinanden, så intet er overladt til tilfældighederne, at noget bliver glemt eller overset. Det ser vi giver stor tryghed for både klienten men også de pårørende.

Vores værdier er vores omdrejningspunkt

Trolle Cares værdier spiller en meget stor rolle i vores udvikling, arbejde, og i vores relationer med både klinter, pårørende, medarbejdere, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os hele tiden umage og arbejder målrettet med det centrale i de fem værdier: Gennemsigtighed, Ordentlighed, Tillid, Fleksibilitet og Professionalisme. Værdierne udgør grundlaget for vores sygeplejerskers pleje og ægte omsorg, men rækker også helt ind i vores ledelse og administration.

Brug for en privat sygeplejerske?

Når du vælger en privat sygeplejerske hos Trolle Care, kan du forvente en pleje- og omsorgsoplevelse helt ud over det sædvanlige, og som prioriterer, støtter og hjælper det hele mennesket. Vi er her for at hjælpe med både små og store udfordringer, og opgaver i kortere eller længere perioder. Trolle Care er din pålidelige partner inden for privat sygepleje. Vi er her for at støtte dig på din vej, uanset hvor i livet du er og hvor du er på vej hen.

Privat sygepleje efter indlæggelse

De første dage hjemme efter en operation eller indlæggelse kan være tunge at komme igennem. Uanset om du er ung eller ældre. Føler du dig i forvejen svækket, kan det være svært at komme på benene på egen hånd. Og især efter en operation kan frygt og usikkerhed resultere i et meget lavt aktivitetsniveau.

Heldigvis kan vi hjælpe dig godt i gang igen.

Privat sygepleje til ældre mennesker

Mulighederne for privat sygepleje hos os er lige så vidtfavnende og varierede, som de mennesker vi støtter og hjælper. Som mennesker er vi forskellige, og vores respektive behov og ønsker skal derfor ikke passe ind i en specifik kasse eller ramme.

Tre retningsgivere har vi dog hos Trolle Care: Omsorg, ordentlighed og værdighed er styrende for alt vores arbejde.

Privat sygepleje i korte forløb

Privat sygepleje i et kort forløb er typisk en afgrænset opgave, der kan klares i løbet af kort tid og uden behov for opfølgning. Det kan fx være, at du har en midlertidig sonde, et kateter eller skal lære at tage en ny type medicin. Det kan også være, at du har behov for, at en af vores sygeplejersker ledsager dig til en festlig sammenkomst eller i teatret og hjælper dig både før, under og efter med medicinering, hygiejne, transport etc., så du har mulighed for at nyde begivenheden optimalt.

Mulighederne er lige så mange som ønskerne.

Privat sygepleje til den NYE familie

Vores tilbud til den nye familie bliver skræddersyet til dig – eller din partner – der snart skal på barsel. Barselspakken omfatter støtte fra en fast, privat sygeplejerske allerede inden for de første 24 timer efter fødslen og giver jer den bedst tænkelige start på jeres nye familieliv.

Privat sygepleje til kritisk sygdom

Er kritisk sygdom pludselig blevet en stor del af dit liv, enten som patient eller pårørende? Så kan det være en stor lettelse at få noget hjælp til at navigere i både dagligdag og sundhedsvæsen.

Vi ved af erfaring, at der ofte opstår stor ensomhed ved kritisk sygdom. Og det skyldes ikke, at man som patient er fysisk alene. Men når sygdom og ængstelse fylder, er det ikke alle tanker, der kan deles med dem, vi elsker. Og ansvaret kan tynge selv de bredeste skuldre.

Personlig Assistent til hjælp og støtte

Vi tilbyder personlig assistance til dig, der ikke har behov for sygepleje, men savner selskab og hjælp til at skabe overblik i hverdagen. Det kan fx være assistance og støtte til indkøb, madlavning og brug af IT – eller ledsagelse til familiebesøg, møder og undersøgelser. Vores personlige assistenter er ikke sundhedsfagligt uddannede; de er modne og servicemindede mennesker, der forstår sig på at skabe gode relationer og oplevelser.

Det er faktisk ikke så meget, der skal til

For os handler pleje og omsorg om at passe på mennesker. Om at skabe tryghed og tillid på basis af en ærlig tilgang og en oprigtig interesse.
Og om at sikre, at den enkelte føler sig mødt med værdighed og respekt.

Om det sker i forbindelse med et sygdomsforløb, et helt almindeligt og naturligt ældningsforløb, eller begyndelsen på et helt nyt livsforløb er underordnet.
Det, der er væsentligt, er, at vi møder alle, som vi gerne selv vil mødes. Og at vi altid skilles et bedre sted end der, hvor vi trådte til.

Det er sådan, vi gør en forskel.

Har du et spørgsmål? Vi har mange

Ung kvinde tænker over spørgsmål og svar

Find svar på de spørgsmål, du har til vores arbejde og måder at gøre tingene på. Og læs om noget af alt det, vi møder i vores arbejdsliv, som får os til at stille spørgsmål.

Sygeplejerske og direktør Jill Trolle har med jævne mellemrum bidraget til klummen DET GODE LIV i lokalavisen Sjællandske Nyheder. Du kan finde en del af dem her på siden

Vi er aldrig længere væk end din telefon

Er du i tvivl om, hvorvidt Trolle Care kan hjælpe dig? Så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om behov og muligheder.

Du kan ringe til os på tlf.: 7027 2034, eller du kan udfylde felterne her til højre og trykke på send. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Mand sidder på en fortovscafé og kontakter Trollecare på telefon
To top