Personlig Assistent til hjælp og støtte

Trolle Care tilbyder nu som noget nyt, en Personlig Assistent. Det er til dig, som har masser af fantastiske ønsker og forventninger til, hvordan dit liv og din dagligdag skal forme sig, men som mangler hænder, tid, overblik eller overskud. Vi syntes ikke at du skal sænke kravene til et ordentligt liv, give køb på livskvaliteten, sænke barren for værdighed eller løbe endnu hurtigere, bare fordi der er for få timer i døgnet eller for lidt energi. Det kan vores personlige assistenter nemlig hjælpe med, og de er rigtig gode til det.

Vi oplever at mange savner en fortrolig, en hjælpende hånd eller en der bare kan ”fikse” det. Og det er både til dig, som har en travl familie, men stadig trænger til selskab og til at få skiftet pæren i køkkenet og dig, som gerne vil have skiftet sengetøjet og måske køres til tandlægen og til dig som har travlt med job, børn og karrierer men heller ikke syntes det er sjovt at komme hjem til et tomt køleskab og en ”rodebutik”. Kort sagt vores personlige assistenter er til dig, som stiller krav til dit liv og din livskvalitet, men som mangler de ekstra hænder og timer.

Vores personlige assistenter er fantastiske servicemindede mennesker i alle aldre og med mange forskellige baggrunde. De forstår sig på mennesker og på at skabe gode og tillidsfulde relationer. Og de kan varetage en lang række opgaver, der ikke kræver sundhedsfaglig ekspertise, men som er mindst lige så vigtige i forhold til at kunne navigere i en travl hverdag, eller det modsatte, en stille hverdag.

Det vi kan hjælpe med

Nedenstående opgaver er blot udvalgte eksempler på det vi kan og gerne vil hjælpe med. Men grundlæggende så vil vi gøre alt hvad vi kan for at følger dine ønsker og behov, dog varetager vores personlige assistenter hverken sygepleje eller alm. rengøring.

  • Hjælp til indkøb, madlavning og opvask
  • Støtte og assistance til at shoppe nyt tøj, gaven til barnebarnet m.m.
  • Hjælp til at holde styr på korrespondance med offentlige myndigheder
  • Støtte og ledsagelse til sociale aktiviteter som fx teaterture, biografbesøg, restaurantbesøg, bankospil, familiemiddage m.m.
  • Hjælp til at bruge IT – herunder telefon og tablet
  • Afhentning af rensetøj
  • Kørsel til tandlæge, læge- og hospitalsaftaler
  • Hjælp til at arrangere frokost og dække pænt op, inden veninderne kommer
  • Få skiftet sengetøjet, vandet krukkerne og rystet puderne
  • Være der om natten, hvis man føler sig utryg og bange

Lad Trolle Care hjælpe

Med en af vores personlige assistenter er der aldrig lang vej til hjælp og støtte i det daglige. Ud fra dine ønsker og behov, beskriver vi opgaverne og sammen aftaler vi hvornår og hvor ofte, der er brug for assistance. Vi sørger for at matche dine opgaver med den helt rigtige personlige assistent. Og herfra er vi klar til at starte op.

Vi kan aflyses med 24 timers varsel.
Din personlige assistent kommer som min. 3 timer ad gangen. Der fremsendes faktura hver 14’ dag.

Her kan du finde os

På Danmarkskortet kan du se hvor vi har personlige assistenter, som er klar til at hjælpe dig eller måske din pårørende.

Det kan godt være at du ikke lige kan få øje på nogen i dit nærområde, men vi er helt sikkert på vej. Da det er vores mål hurtigst muligt at have personlige assistenter i alle mindre- mellem- og store byer i hele Danmark.
Du kan derfor trygt ringe eller skrive til os allerede i dag og fortælle hvad du gerne vil have hjælp til, så skal vi nok finde den helt rigtige løsning.
Vi vil kunne træde til inden for 3-5 dage.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top