Altid i øjenhøjde. Uanset hvor du er

Det er helt centralt for Trolle Care, at alt tager udgangspunkt i dig. Derfor hjælper vi dig, hvor du er:

  • Hjemme
  • Hospitalet
  • Arbejdspladsen
  • Udlandet
  • Plejehjemmet
  • Rehabiliteringscentret

Ved opstart hos Trolle Care får du også din helt egen sygeplejerske, som du altid kan ringe til, hvis du har behov for hjælp og vejledning uden for de aftalte besøg.

Ældrepleje
Demens
Nyopereret
Ældrepleje

Du behøver ikke at være syg for at have behov for omsorg og pleje. Slet ikke. Med alderen er det ikke spor ualmindeligt at blive mere utryg og usikker i hverdagen. Der er meget at forholde sig til, meget at huske, og nogle opgaver kan synes næsten uoverkommelige.

Hos Trolle Care kan vi både yde førsteklasses sygepleje, lytte, genoptræne, kokkerere, sprede godt humør og skabe trygge rammer. Det afhænger helt og holdent af, hvad lige præcis du har brug for og trænger til. Og vi tør godt love dig, at din hverdag bliver både mere positiv og overskuelig – også for dine pårørende.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.

Demens

Demenssygdom er ikke kun en udfordring for den ramtes familie og venner, men stiller også store krav til de sygeplejersker, der yder den daglige omsorg og pleje i hjemmet. Trolle Cares stab af medarbejdere hører til blandt landets mest erfarne demenssygeplejersker. Alt, hvad vi gør, gør vi for at styrke og bevare mennesket bag sygdommen. Derfor arbejder vi med principperne:

  • Mere omsorg
  •  Mere mening i hverdagen
  • Kun medicin, der virker

Vi har naturligvis 100 % styr på medicinen, men vores primære fokus ligger på det hele menneske, på sanserne og på at bevare og styrke de eksisterende fysiske, psykiske og sociale færdigheder. Mennesker med demenssygdom kan og skal stadig inspireres – ligesom de stadig kan og skal have lov til inspirere deres omgivelser.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.

Nyopereret

Der er travlt på landets hospitaler. Langt de fleste patienter bliver i dag udskrevet ret hurtigt, og risikoen for at misse vigtig information er stor. Samtidig er der sjældent afsat meget tid til at få svar på de spørgsmål, man måtte have. Det er derfor ikke spor ualmindeligt at føle usikkerhed og tvivl efter en operation – og hvem kan man så kontakte?

Hos Trolle Care kan du købe en operationspakke med tre sygeplejerskebesøg og ubegrænset telefonisk vejledning i hele forløbet efter din operation. Med den er du i trygge hænder og får al den hjælp og vejledning, du måtte have behov for – også i forhold til de helt praktiske ting som sårpleje, skift af forbinding og fjernelse af sting.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.

Vi tilrettelægger selvfølgelig vores besøg, så de passer til dine aktiviteter og arbejdstider. Og vi mødes gerne på din arbejdsplads, hvis det passer dig bedst.

Ring og bestil din operationspakke, så snart du får en operationsdato fra hospitalet.