Velkommen til Trolle Care’s Night Nanny-service!

Vi forstår, hvor udfordrende det kan være at balancere de søvnløse nætter og de nye roller, der følger med en nyfødt i familien. Som nybagte forældre er det naturligt at føle sig overvældet og have behov for en støttende hånd.

Vores sygeplejersker er de bedste til at skabe et trygt og roligt miljø, hvor du og din partner kan finde ro og genoplade energien i en tid med store forandringer. Uanset om I har haft et kompliceret fødsels- eller barselsforløb, familien er langt væk eller I blot har brug for en ekstra hånd til at navigere gennem de første skrøbelige uger, er vi her for at hjælpe jer.

Vores Night Nannies er erfarne barselssygeplejersker og er nøje udvalgt til at skabe en atmosfære af ro og omsorg, hvor jeres baby kan føle sig tryg og I som forældre kan få den hvile og søvn, I har så hårdt brug for.
Vores service bliver tilpasset jeres individuelle behov og præferencer. Vi tilbyder fleksible bookningsmuligheder, så I kan få den nødvendige hjælp, når det passer bedst for jer. Lad os tage over om natten, så I kan vågne op, udhvilede og være klar til at nyde dagen med jeres baby.

Vi laver et skræddersyet forløb, men et eksempel kunne være; at vi kommer ved 21’tiden, og sammen med jer, omhyggelig gennemgår behov, rutiner, og hvor tingene er. Vi skal naturligvis vide hvis der er særlige forhold som eks. sygdom eller lign. som vi skal være opmærksomme på. Derfra tager vi over hele natten indtil næste morgen ved 7’tiden, hvor I forhåbentligt har fået en god nattesøvn og er klar til at få jeres baby i armene igen, til endnu en dejlig dag som ny familie.

Priser starter fra kr. 3.500,-

Lad Trolle Care hjælpe, hvis;

Der er brug en pause om natten:

Har I brug for en pause? Lad vores erfarne sygeplejersker kan tage over om natten, så I kan få en sammenhængende nattesøvn uden at skulle bekymre jer.

Der er brug for støtte til Triplefeeding om natten:

Vi står til rådighed for at lette byrden ved triplefeeding. Vi varmer flasker, hjælper med amning og udmalkning, giver eftermad og klargør til næste runde, så I kan fokusere på jer selv og jeres baby.

Lad os sammen skabe en tryg og rolig nat for jeres familie. Kontakt os i dag for at høre mere om vores Night Nanny-service og hvordan vi kan hjælpe jer med at få den søvn i fortjener.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top