Privat sygepleje i København og omkringliggende områder med Trolle Care

Trolle Care har naturligvis forpligtet sig til at yde førsteklasses privat sygepleje i København og nærliggende byer. Vi anerkender betydningen af individuel pleje og støtte, især når det kommer til ældre, alvorligt syge eller dem, der har brug for støtte efter en operation. Vi arbejder altid under fuld diskretion og overholder til fulde vores tavshedspligt.

Privat sygepleje i København baseret på tillid og tilpasningsevne

Hos Trolle Care handler omsorg om at tage ordentligt vare på mennesker med pleje- hjælp og omsorgsbehov. Kerneelementerne i god sygepleje er tillid, tryghed, engagement og gennemsigtighed fra vores side. Vi arbejder målrettet med det hele menneske, og det kan man kun, hvis netop en meningsfuld relation baseret på gensidig tillid er fundamentet.

Med Trolle Care får du den samme sygeplejerske, eller det samme team af sygeplejersker til at bistå dig, hvilket skaber et velkendt og trygt miljø i dit hjem. Og hvis der ikke er et match mellem dig og sygeplejersken, er der naturligvis mulighed for at få tildelt andre.

Vores hold af erfarne private sygeplejersker i København er ikke bare sundhedsprofessionelle; de er samarbejdspartnere, der forstår dine behov, og som er der for at støtte dig. Deres faglighed og oprigtige omsorg og interesse sikrer, at der kan justeres efter dine skiftende behov, og dermed hele tiden leverer præcis den pleje og omsorg, som du har brug for.

Integritet og åbenhed i vores pleje

Vores services dækker et bredt spektrum. Uanset om du har brug for hjælp efter en operation, har brug for støtte i hjemmet som ældre eller specialiseret pleje i forbindelse med kritisk sygdom, er vores private sygeplejersker klar til at håndtere det med den største professionalisme og oprigtige omsorg. Både for den enkelte såvel som den pårørende og hele familien.

Når vi har talt sammen, så skræddersyr vi vores plejeopgaver til dine specifikke behov og sikrer dermed, at vi både har høj integritet og åbenhed, i samarbejdet med dig. Det ved vi vil sikre, at du modtager den bedst mulige pleje og omsorg fra os. Du bliver naturligvis løbende taget med i vores overvejelser og betragtninger så du hele tiden oplever, at det er dig der er dirigenten og os, der er orkestret. Det sikrer både din medbestemmelse og medinddragelse, men også, at vores pleje er den rigtige og i de rette doser.

Professionalisme er altid en velintegreret del af vores private sygepleje i København

Med Trolle Care er du garanteret et team af sygeplejersker, der fokuseret arbejder med faglighed, oprigtig omsorg og topkvalitet i plejen. Vores private sygeplejersker i København og omegn har kompetencerne til at levere både medicinsk assistance og personlig pleje, hele døgnet alle ugens 7 dage. Vi ved, at du har behov vores hjælp. Det behov er vi meget ydmyge over for og vi vil hele tiden bestræbe os på at gøre din oplevelse med os, så tryg og komfortabel som overhovedet muligt. Vores professionalisme sikrer, at vi konstant bibeholder de højeste standarder for pleje og respekt for dit privatliv.

Vi er stolte over vores kapabilitet til at præstere en bred vifte af ydelser. Fra daglig assistance med personlig hygiejne, som hjælp til bad, påklædning, sårpleje og velvære. Til indkøb, lettere madlavning, frisk luft, bevægelse, stimulering, struktur, samtale, tryghed og til ledsagelse til og fra læge- tandlæge- og hospitalsbesøg. Alt samme godt og realistisk tilrettelagt sammen med dig og måske dine pårørende, så vi imødekommer netop dine behov.

Trolle Care er ikke bare en leverandør af privat sygepleje i København. Vi er en samarbejdspartner, der tilbyder vedvarende, omfattende og omsorgsfuld pleje, skræddersyet til dig. Med os kan du være tryg ved, at du er i kompetente og kærlige hænder.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan bistå dig eller dine kære i en tid med særlige behov. Vores dedikerede team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig præcis den støtte, du har brug for.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top