Privat Sygepleje i Hørsholm og Omegn med Trolle Care

Hos Trolle Care har vi dedikeret os til at levere førsteklasses og privat sygepleje i Hørsholm og omkringliggende byer som Hellerup, Vedbæk, Holte, Humlebæk, Nærum og Gentofte. Vi forstår vigtigheden af personlig pleje og støtte, især når det gælder vores kære, der er ældre, kritisk syge, som trænger til hjælp efter operation, eller måske lige har født og er blevet hurtigt sendt hjem fra hospital. Vi arbejder altid under fuld diskretion og overholder til fulde vores tavshedspligt.

Privat Sygepleje i Hørsholm, der bygger på tillid og fleksibilitet

Hos Trolle Care handler pleje og omsorg om at passe godt på mennesker. Omdrejningspunktet for god sygepleje bygger på tillid og tryghed og en fleksibilitet og interesse fra vores side. Vi arbejder altid på at opbygge værdige og vigtige relationer, som danner grundlaget for dels et rigtigt godt forløb, men også en langvarig gensidig tillid.

Hos os har du altid den eller de samme sygeplejersker til at assistere og hjælpe dig. Og med velkendte ansigter, som kender dig, dine behov og de opgaver, der er, får vi altid sammen etableret trygge og tillidsfulde rammer, hvor du kan være dig selv, eller hvor dine pårørende kan finde tryghed og tillid i, at du er sammen med os.

Og selvom vi i mere end 10 år har etableret maser af gode relationer, så kan det alligevel hænde, at der er brug for at vi rokerer lidt rundt, så vi laver et bedre match. Det er der naturligvis masser af plads til, for det er vigtigt, at det fungerer godt mellem dig og din sygeplejerske.

Vores team af erfarne private sygeplejersker i Hørsholm og omegn er ikke bare sundhedsprofessionelle; vi er landets mest erfarne i at forstå dine behov. Vi støtter dig gennem perioden i dit liv, hvor du har behov for pleje og omsorg, hvad enten den er på en uge, måneder eller år. Vores fleksibilitet og kontinuitet sikrer, at vi hele tiden kan tilpasse os dine skiftende behov og dermed yde den optimale pleje, når og hvor du har brug for det.

Ordentlighed og gennemsigtighed i vores pleje

Vores ydelser spænder bredt. Uanset om du har brug for hjælp efter en operation, om du er i livets sidste år og har brug for ældrepleje, eller om det handler om specialiseret pleje i forbindelse med kritiske sygdomme, så er vores private sygeplejersker klar til at håndtere det hele.

Vi skræddersyr altid vores løsninger så de 100% matcher dine specifikke behov og altid ud fra ordentlighed og gennemsigtighed. Det er blot nogle af vores garantier for, at du kan være sikker på at modtage den bedst mulige pleje. Vi holder dig naturligvis løbende informeret om alle forandringer og aspekter af din pleje, så du altid ved, hvad der foregår og hvad du kan forvente.

Professionalisme er en del af din private sygepleje i Hørsholm

Når du vælger Trolle Care, så vælger du også den mest specialiserede udbyder af privat sygepleje på det danske marked. Vi har igennem de sidst 10 år leveret og sikret den højeste faglighed, den bedste kvalitet, de gladeste kunder og de tryggeste pårørende. Vores private sygeplejersker i Hørsholm og omegn er erfarne sygeplejersker med mange års erfaring inden for en lang række af specialer fra både hospital, hospice, plejehjem, lægepraksis mm.

Vi forstår vigtigheden af vores opgaver, men også hvordan man med respekt og ydmyghed træder ind i et andet menneskes hjem. Hvordan vi bringer vores faglighed i spil så det kommer dig til gode, uden at du skal opleve, at dit hjem er overtaget af professionelle, men at det stadig er dit hjem, dig der bestemmer og at vi egentligt blot er på besøg. Sådan synes vi bl.a. at man er professionel

Vi er stolte af vores evne til at levere en bred vifte af services og løsningsmuligheder. Fra daglig støtte og hjælp til dig, som gerne vil blive hjemme længst muligt i dit eget hjem, eller som gerne vil hurtigt hjem efter indlæggelse men måske lige mangler den sidste medicin, de sidste øvelser, så du ikke så nemt falder, det sidste kilo på sidebenene, eller gode råd og støtte ifm. personlig hygiejne, velvære og påklædning. Uanset hvad behovet er, så arbejdet vi altid tæt sammen med dig og/eller dine pårørende, så vi er sikre på, at der er lagt den bedste plan for dig, der passer til dine behov.

Trolle Care er mere end bare en leverandør af private sygeplejetjenester i Hørsholm. Vi er en partner, der tilbyder høj faglighed, kontinuitet, omfattende og empatisk pleje, som naturligvis er skræddersyet til dig. Med os kan du være sikker på, at du er i dygtige og omsorgsfulde hænder.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig, eller dine kære i en tid med særlige behov. Vores dedikerede team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig præcis den støtte, du har brug for.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top