Privat sygepleje på Frederiksberg: Din partner i pleje med Trolle Care

I hjertet af Frederiksberg og de omkringliggende byer som København, Valby, Hellerup, Rødovre og Hvidovre, er Trolle Care den største og mest erfarne udbyder af dedikeret og top professionel privat sygepleje. Vi arbejder altid og udelukkende med individuel pleje og støtte, særligt for ældre, kritisk syge, nybagte mødre, eller dem, som er i genoptræning efter en operation. Vi arbejder altid under fuld diskretion og overholder til fulde vores tavshedspligt.

Privat sygepleje på Frederiksberg: fleksibilitet og tillid hos Trolle Care

Pleje og omsorg hos Trolle Care handler om mennesker. Og god sygepleje drejer sig om oprigtig tillid, tryghed og fleksibilitet, fra mennesker til mennesker. Vi stræber altid efter at opbygge meningsfulde relationer baseret på gensidig tillid og at man mærker og oplever vores store faglighed – og derigennem kan slippe ansvaret og lade os hjælpe i en kortere eller længere periode.

Vi sørger altid for, at du har det samme hold af sygeplejersker til at assistere og hjælpe dig. Og at det er den/de samme mennesker, som altid kommer på det aftalte tidspunkt, danner en solid ramme om et trygt og sammenhængende pleje- og omsorgsforløb i dit hjem. Og skulle der ikke være et match mellem dig og din/dine sygeplejerske/r, finder vi naturligvis en anden løsning.

Vores team af erfarne private sygeplejersker på Frederiksberg er mere end blot sundhedsprofessionelle; Vi er dem, som oprigtigt passer på dig, som med hele hjertet taler din sag og hjælper dig præcis der hvor du ikke selv kan, og i de situationer hvor dine kræfter ikke rækker. Den opgave kan vi påtage os, fordi vi er landets dygtigste til at forstå dine behov og derfra støtte dig gennem din rejse. Derudover vil du opleve, at vores fleksibilitet sikrer, at vi kan tilpasse os dine skiftende behov og derigennem altid yde ikke bare den nødvendige pleje, men helhedsplejen, når og hvor du har brug for det.

Integritet og transparens i vores pleje

Vores ydelser dækker et bredt spektrum. Uanset om du har brug for hjælp efter en operation, lige har født den skønneste lille baby, har brug for ældrepleje eller en specialiseret pleje i forbindelse med kritisk sygdom, så er vores private sygeplejersker klar til at give dig præcis den støtte, du har brug for.

Vi tilpasser naturligvis vores pleje til dine specifikke behov og altid med integritet og transparens, så vi sikrer at du hele tiden er med i forløbet og ikke pludselig føler dig kørt over eller ude på et sidespor. Vi er din garanti for, at du hele tiden modtager den bedste private sygepleje. Derfor holder dig naturligvis hele tiden informeret om alle forandringer og aspekter af din pleje, så du altid ved, hvad du kan forvente.

Eksperter i privat sygepleje på Frederiksberg

Når du vælger Trolle Care, vælger du et team af sygeplejersker, der sætter en ære i at kombinere professionalisme, empati og høj kvalitet i plejen. Vores private sygeplejersker på Frederiksberg og omegn er naturligvis uddannet til at yde den bedste sygeplejefaglige og omsorgsfulde hjælp, man kan drømme om. Samtidig anerkender vi betydningen af vores tilstedeværelse og rolle i dit liv, og derfor går vi også altid ydmygt til opgaven. For det er en stor omvæltning pludseligt at have ”fremmede” mennesker tæt inde på livet. Det kræver, at man går lempeligt og respektfuldt til opgaven. Men det er vi også de dygtigste til i hele landet.

Som landets ledende firma med private sygeplejersker er vi stolte over at kunne tilbyde en bred vifte af sygeplejefaglige løsninger. Fra daglig assistance med personlig hygiejne, herunder hjælp til bad og påklædning, til at få struktur på hverdagen, bevægelse, frisk luft, samtale besøg, til madlavning, opvask og ledsagelse til læge- og hospitalsbesøg. For os er det vigtigste at du oplever at blive mødt, der hvor du er.

Trolle Care er ikke bare en leverandør af privat sygepleje på Frederiksberg. Vi er en samarbejdspartner, der tilbyder vedvarende, omfattende og omsorgsfuld pleje, som altid vil være skræddersyet til dine behov. Med os kan du være tryg ved, at du er i kyndige og omsorgsfulde hænder.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig eller dine kære i en tid med særlige behov. Vores engagerede team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig den nødvendige støtte, du har brug for.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top