Privat sygepleje i Fredensborg og omegn

Trolle Care er dedikeret til at levere førsteklasses privat sygepleje i Fredensborg og omkringliggende byer. Vi anerkender betydningen af personlig pleje og støtte, især når det gælder vores kære, der er ældre, kritisk syge, er udfordret efter operation, eller måske lige har født. Vi arbejder altid under fuld diskretion og overholder til fulde vores tavshedspligt.

Privat sygepleje i Fredensborg baseret på tillid og fleksibilitet

Hos Trolle Care handler omsorg om at passe godt på og støtte ordentligt op om mennesker, der i kortere eller længere perioder, er helbredsmæssigt udfordrede. Kerneelementerne i god omsorg og sygepleje er altid tillid, tryghed, masser af fleksibilitet, og et oprigtigt engagement fra vores side. Derfor arbejder vi altid fokuseret på at opbygge meningsfulde relationer baseret på den, du er, de behov du har, i kombination med vores mangeårige erfaring.

Vores hold af erfarne private sygeplejersker i Fredensborg og omegn er heller ikke bare sundhedsprofessionelle; Vi er mennesker som forstår at passe godt på mennesker. Og vi er landets bedste til at forstå dine behov for pleje, omsorg og støtte. Men også at regulere og justere er vigtigt, så du hele tiden får præcis den støtte, som netop du har brug for. Derfor arbejder vi også med skræddersyede forløb, da intet menneske eller forløb er ens, men kræver løbende tilpasning.

Da alle vores opgaver er individuelt tilpassede får du også hos Trolle Care den- eller det samme team af sygeplejersker til at hjælpe dig igennem opgaverne og hverdagen. Det ved vi er meget vigtigt, uanset om man er ung, ældre eller gammel. At det er et velkendt ansigt, som kommer ind ad døren, giver altid tryghed og positiv grobund for restitution, udvikling eller bare en god og rar dag. Og derfor lægger vi også stor vægt på, at der naturligvis skal være mulighed for at skifte sygeplejerske hvis ikke det er et godt match. Længere er den ikke.

Ordentlighed og gennemsigtighed i vores pleje

Vores ydelser spænder bredt. Uanset om du har brug for hjælp efter en operation, måske lige har født eller som ældre, bare har brug for hjælp til praktiske gøremål i hjemmet, så hverdagen glider nemmere og du kan bruge din tid og energi på det, du rigtigt gerne vil. Vores private sygeplejersker er klar med blot 24 timers varsel til at hjælpe, hvor de kan.

Vi skræddersyr vores løsninger og pleje til dine specifikke behov, og altid med ordentlighed og gennemsigtighed som vores fokusområde. Det ved vi sikrer, at du modtager den bedst mulige pleje. Vi holder dig naturligvis hele tiden informeret om alle aspekter af din pleje og omsorg, så du altid ved, hvad du kan forvente.

Professionalisme er en del af din private sygepleje i Fredensborg

At vælge Trolle Care betyder, at du vælger et team af sygeplejersker, som altid arbejder med dig som omdrejningspunkt. Det er dig, der er det vigtigste, dig der er fokus på, og dine behov, der skal dækkes. Og vi gør det med den største professionalisme og oprigtige omsorg, så det vi leverer, altid lever op til dine behov og forventninger. Vores private sygeplejersker i Fredensborg og omegn forstår ydmygt den rolle de spiller i dit liv, på et tidspunkt hvor du har brug for pleje og omsorg. Og derfor er det altid vigtigt, at du er med i tilrettelæggelsen, så vi hele tiden gør din oplevelse så behagelig som mulig. Vores professionalisme og store faglighed sikrer, at vi altid opretholder den højeste standard for pleje men også for respekten for dit privatliv.

Vi er stolte af vores ekspertise og at vi derfor altid kan levere en bred vifte af plejeløsninger. Fra daglig hjælp med støtte og tryghed, ved den personlige hygiejne, og til sårpleje og forbindingsskift. Til hjælp og støtte med den nyfødte og videre til hjælp og vejledning hvis appetitten eller tørsten ikke er der. Eller måske hvis svimmelhed og angst for at falde fylder meget i hverdagen og hvis det kan virke næsten uoverskueligt at skulle til læge eller på hospital. Der kan være mange udfordringer som vi altid kan hjælpe med og rette op på.

Vi arbejder altid tæt sammen med dig og dine pårørende, så vi sikrer, at dem der er tættest på dig og som kender dig bedst også er med i hele forløbet – hvis du altså ønsker det.

Trolle Care er mere end bare en leverandør af privat sygeplejetjenester i Fredensborg. Vi er en partner, der tilbyder kontinuitet, omfattende og oprigtig pleje og omsorg, som naturligvis er skræddersyet til dig. Med os kan du være sikker på, at du er i dygtige og omsorgsfulde hænder.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig eller dine kære i en tid med særlige behov. Vores dedikerede team er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top