Privat sygepleje i Rudersdal og omkringliggende områder

Trolle Care har naturligvis forpligtet sig til at yde førsteklasses privat sygepleje i København og nærliggende byer. Vi anerkender betydningen af individuel pleje og støtte, især når det kommer til ældre, alvorligt syge, eller dem, der har brug for støtte efter en operation. Vi arbejder altid under fuld diskretion og overholder til fulde vores tavshedspligt.

Privat sygepleje i Rudersdal baseret på tillid og tilpasningsevne

Hos Trolle Care handler omsorg om at passe godt på og støtte ordentligt op om mennesker, som i kortere eller længere perioder, er helbredsmæssigt udfordrede. Kerneelementerne i god omsorg og sygepleje er altid tillid, tryghed, masser af fleksibilitet og et oprigtigt engagement fra vores side. Derfor arbejder vi altid fokuseret på at opbygge meningsfulde relationer baseret på den, du er, de behov du har, i kombination med vores mangeårige erfaring.

Vores hold af erfarne private sygeplejersker i Rudersdal og omegn er heller ikke bare sundhedsprofessionelle; Vi er mennesker, som forstår at passe godt på mennesker. Og vi er landets bedste til at forstå dine behov for pleje, omsorg og støtte. Men også at regulere og justere er vigtigt, så du hele tiden får præcis den støtte, som netop du har brug for. Derfor arbejder vi også med skræddersyede forløb, da intet menneske eller forløb er ens, men hele tiden kræver løbende tilpasning.

Da alle vores opgaver er individuelt tilpassede får du også hos Trolle Care den- eller det samme team af sygeplejersker til at hjælpe dig igennem opgaverne og hverdagen. Det ved vi er meget vigtigt, uanset om man er ung, ældre eller gammel. At det er et velkendt ansigt, som kommer ind ad døren, giver altid tryghed og positiv grobund for restitution, udvikling eller bare en god og rar dag. Derfor lægger vi også stor vægt på, at der naturligvis skal være mulighed for at skifte sygeplejerske, hvis ikke det er et godt match. Længere er den ikke.

Integritet og åbenhed i vores pleje

Vores services dækker en bred vifte af opgaver og løsninger. Uanset om du har brug for hjælp efter en operation, til ældrepleje, lige har født og er helt alene, eller har brug for specialiseret pleje i forbindelse med kritisk sygdom, er vores private sygeplejersker klar til at håndtere det hele.

Vi skræddersyr vores løsninger til dine specifikke behov og altid med den største integritet og åbenhed, så netop du kan se dig selv i hele forløbet og dermed oplever, at du modtager præcis den pleje, du har behov for. Vi holder dig naturligvis hele tiden informeret om alle aspekter af din pleje, så du altid ved, hvad du kan forvente.

Professionalisme er en integreret del af din private sygepleje i Rudersdal

At vælge Trolle Care betyder, at du vælger et team af sygeplejersker, der sætter omsorg, gennemsigtighed, tillid, professionalisme, fleksibilitet og høj kvalitet i plejen som det højeste. Vores private sygeplejersker i Rudersdal og omegn er uddannede til at yde ikke kun medicinsk hjælp, men også den bedste og mest oprigtige omsorg. Vi forstår ydmygt vigtigheden af den rolle, vi i en kortere eller længere periode, får i dit liv. Og derfor stræber vi også efter at give dig de bedste og tryggeste oplevelser som overhovedet muligt. Vores professionalisme sikrer, at vi altid opretholder højeste standarder for pleje og respekt for dit privatliv.

Vi er stolte af vores mangeårige erfaring med at levere en bred vifte af løsninger. Fra daglig hjælp med personlig hygiejne og velvære, som hjælp til bad og påklædning, skift af forbinding, og dosering af medicin, til træning, kognitiv støtte og stimulering, madlavning, spise sammen, opvask og ledsagelse til og fra læge- og hospitalsbesøg. Til at skabe rolige og trygge rammer når du har født og skal finde vejen med din lille nye, eller i den helt anden ende af livet, skabe rolige og trygge rammer, når det er tid til at brede vingerne ud og flyve herfra.

Uanset hvilken opgave vi skal løse, så vil vi altid gerne sikre et tæt samarbejde med dig og de mennesker som er tættest på dig. For familie og venner ved vi, er vigtige støtter i alle livets udfordringer.

Trolle Care er mere end bare en leverandør af private sygeplejetjenester i Rudersdal. Vi er en partner, der tilbyder kontinuerlig, omfattende og omsorgsfuld pleje, som altid er skræddersyet til dig. Med os kan du være sikker på, at du er i omsorgsfulde hænder.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig eller dine kære, i en tid med særlige behov. Vores dedikerede team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig præcis den støtte, du har brug for.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din situation, og hør, hvad vi kan tilbyde.
Brug evt kontaktformularen her.

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top