Trolle Care er et firma,
lidt ud over det sædvanlige!

Vi er en stor gruppe af sygeplejersker, pædagoger, assistenter og fysioterapeuter som arbejder i hele landet og på næsten alle tider af døgnet og året.

Alle vores medarbejdere har minimum 15 års erfaring inden for deres fagområde. Flere har tillægsuddannelser inden for zoneterapi, massage og akupunktur. Mange kan flere sprog, og nogle er eminente til at jonglere med gryder, potter og pander.

Hos os er livskvalitet og værdighed ikke bare noget vi taler om, blander op med ligegyldigheder og dårlige undskyldninger eller skriver os ud af – vi praktiserer det, så alle kan mærke det, helt ud i fingerspidserne.

Vi syntes det er vigtigt at få talt sammen. At få noget mad som smager godt. At opleve. At kunne lytte og blive lyttet til. At være en del af noget større eller mindre. At blive forstået og forstå og at dufte godt og se pæn ud.

Og derfor arbejder vi målrettet, og sammen med vores klienter og/eller nærmeste pårørende på at hæve baren så man trives og livet igen ligner det det engang var – før sygdom, ensomhed, angst, alderdom, glemsomhed, forvirring eller hvad der nu har gjort udslaget til at der nu er brug for os!

Vi kan yde en første klasses sygepleje, omsorg, støtte og genoptræning, fordi vi er erfarne fagpersoner som aldrig bliver for gamle eller for erfarne til at lære. Vi har fokus på vores klienters trivsel, så vel som på vores personales.
Vi bruger tid på information, medinddragelse, udvikling, supervision og læring.

Hos os får klienten det kram der er brug for, den hånd der mangler eller de øjne der ikke længere er så gode.

Vores medarbejdere får også et kram, hvis der er brug for det, men de får også opmærksomhed, udvikling og sparring i det daglige arbejde. Hos os er ingen et nummer, men en uundværlig brik i vores puslespil. Det tror vi på er de vigtigste ingredienser i et værdigt liv- hvad enten man er klient eller medarbejder.

Ledige stillinger

Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og omsorgsfulde medarbejdere, så har du lyst til at arbejde sammen med os, så ring gerne på 7027 2034 og hør mere, eller send en uopfordret ansøgning til trolle@trollecare.dk – så hører du meget hurtigt fra os.

To top