Vores verden

Det er ikke så meget, der skal til. Livskvalitet og værdighed handler i store træk om at leve et liv, hvor man føler sig set og hørt, hvor man oplever og får nye indtryk. Hvor maden smager af mere, og der er tid til at gøre lidt ud af sig selv. Tid til at tale sammen, udvikle sig og lære nyt. Små ting, som de fleste af os tager for givet i den del af vores liv, hvor vi er friske, raske og rørige. 

Hos Trolle Care arbejder vi målrettet med at hæve barren, så livet igen kan komme til at ligne det, der var før sygdom, angst eller alderdom.

Det tror vi på
Mød os
Job
Det tror vi på

Trolle Care praktiserer fire værdier, som er rodfæstede i alt, hvad vi gør. Herunder kan du læse nogle eksempler på, hvordan vi lever vores værdier i det daglige. Der er nemlig ikke bare tale om fine ord i en ramme på væggen:

Ordentlighed

Med ordentlighed mener vi fx, at vi altid kigger os tilbage, når vi er færdige med en opgave. Og er vi ikke tilfredse med det, vi ser, vender vi tilbage og gør det om.

Kvalitet

Kvalitet er bl.a., at vi udelukkende har faguddannet personale, som vi også selv uddanner løbende. Og så dokumenterer vi naturligvis alt og arbejder efter de retningslinjer, der er udstukket at Styrelsen for Patientsikkerhed. Se vores tilsynsrapport.

Tillid

Tillid opstår, når der er et godt match. Derfor må du selvfølgelig gerne vælge en anden sygeplejerske, hvis du oplever, at kemien ikke er god mellem dig og den sygeplejerske, du har fået tildelt. Vi laver altid skriftlige aftaler om, hvad vi skal udføre, og vi har kvartalsvise tilfredsundersøgelser, der sikrer, at vi retter ind og retter til, hvis noget ikke er, som det bør være.

Fleksibilitet

Vi kommer, når det passer dig. Ikke, når det er belejligt for os. Og det gælder, uanset hvor du befinder dig. Er du på arbejde? Bor du midlertidigt hos noget familie? Er du i udlandet? Det er ikke noget problem. Vi skræddersyr vores tilbud til dig, så du altid får det, som du gerne vil have det.

Mød os

Vi er Trolle Care, men vi er også alt muligt andet. Hvis du klikker på videoerne herunder, kan du møde nogle af os og høre, hvad det er, vi brænder for i vores arbejde hos Trolle Care. 

Mød Jill,
direktør

Mød Bettina,
social- og sundhedsassistent

Mød Inger,
pædagog

Mød Mads,
pædagog

Mød Sofie,
sygeplejerske

Mød Sarah,
sygeplejerske

Job

Vi er altid på udkig efter dygtige og omsorgsfulde medarbejdere. Har du lyst til at arbejde sammen med os? Så ring til os på +45 7027 2034, eller send en uopfordret ansøgning til trolle@trollecare.dk. Du kan også uploade din ansøgning og CV direkte her fra siden. 

Uanset hvordan du vælger at kontakte os, kan du regne med, at vi vender hurtigt tilbage.

Upload ansøgning