Trolle Care er egentlig bare mennesker, der passer på mennesker

Trolle Care er et landsdækkende, privat firma med professionelle sygeplejersker, pædagoger og assistenter, som alle har mange års erfaring fra sundhedssektoren. Og vi er mennesker, som møder dig, hvor du er. Som ved, at livsappetit ikke handler om alder, og at dine ønsker og behov ikke kan sættes på formel. Derfor tager vi os altid tid til det, der er vigtigt for dig. Vi mener nemlig, at værdighed, glæde og livskvalitet skal fylde lige så meget som de helt basale plejebehov.

Det får du, når du booker Trolle Care:

  • En fast tilknyttet sygeplejerske/et fast team af uddannede medarbejdere.
  • Sikkerhed for, at vi aldrig aflyser eller annullerer en aftale.
  • Sygepleje baseret på specialiseret viden inden for medicinsk/kirurgisk sygepleje, demens, kritisk og kronisk sygdom samt barselssygepleje.
  • Gennemsigtige fakturaer uden uforudsete udgifter.
  • Omsorg og støtte fra fagpersoner, der begår sig på alle niveauer af samfundet, i alle dele af sundhedsvæsenet og som samarbejder med andre sundhedspersonaler.
  • Sikkerhed for, at alle vores medarbejdere er lovpligtigt forsikrede.
  • Sikkerhed for, at vi altid arbejder efter Styrelsen for Patientsikkerheds regler og retningslinjer.
  • Fuld diskretion.
Trollecare logo

Privat sygepleje efter indlæggelse

De første dage hjemme efter en operation eller indlæggelse kan være tunge at komme igennem. Uanset om du er ung eller ældre. Føler du dig i forvejen svækket, kan det være svært at komme på benene på egen hånd. Og især efter en operation kan frygt og usikkerhed resultere i et meget lavt aktivitetsniveau.

Heldigvis kan vi hjælpe dig godt i gang igen.

Privat sygepleje til ældre mennesker

Mulighederne for privat sygepleje hos os er lige så vidtfavnende og varierede, som de mennesker vi støtter og hjælper. Som mennesker er vi forskellige, og vores respektive behov og ønsker skal derfor ikke passe ind i en specifik kasse eller ramme.

Tre retningsgivere har vi dog hos Trolle Care: Omsorg, ordentlighed og værdighed er styrende for alt vores arbejde.

Privat sygepleje i korte forløb

Privat sygepleje i et kort forløb er typisk en afgrænset opgave, der kan klares i løbet af kort tid og uden behov for opfølgning. Det kan fx være, at du har en midlertidig sonde, et kateter eller skal lære at tage en ny type medicin. Det kan også være, at du har behov for, at en af vores sygeplejersker ledsager dig til en festlig sammenkomst eller i teatret og hjælper dig både før, under og efter med medicinering, hygiejne, transport etc., så du har mulighed for at nyde begivenheden optimalt.

Mulighederne er lige så mange som ønskerne.

Privat sygepleje til den NYE familie

Vores tilbud til den nye familie bliver skræddersyet til dig – eller din partner – der snart skal på barsel. Barselspakken omfatter støtte fra en fast, privat sygeplejerske allerede inden for de første 24 timer efter fødslen og giver jer den bedst tænkelige start på jeres nye familieliv.

Privat sygepleje til kritisk sygdom

Er kritisk sygdom pludselig blevet en stor del af dit liv, enten som patient eller pårørende? Så kan det være en stor lettelse at få noget hjælp til at navigere i både dagligdag og sundhedsvæsen.

Vi ved af erfaring, at der ofte opstår stor ensomhed ved kritisk sygdom. Og det skyldes ikke, at man som patient er fysisk alene. Men når sygdom og ængstelse fylder, er det ikke alle tanker, der kan deles med dem, vi elsker. Og ansvaret kan tynge selv de bredeste skuldre.

Personlig Assistent til hjælp og støtte

Vi tilbyder personlig assistance til dig, der ikke har behov for sygepleje, men savner selskab og hjælp til at skabe overblik i hverdagen. Det kan fx være assistance og støtte til indkøb, madlavning og brug af IT – eller ledsagelse til familiebesøg, møder og undersøgelser. Vores personlige assistenter er ikke sundhedsfagligt uddannede; de er modne og servicemindede mennesker, der forstår sig på at skabe gode relationer og oplevelser.

Det er faktisk ikke så meget, der skal til

For os handler pleje og omsorg om at passe på mennesker. Om at skabe tryghed og tillid på basis af en ærlig tilgang og en oprigtig interesse.
Og om at sikre, at den enkelte føler sig mødt med værdighed og respekt.

Om det sker i forbindelse med et sygdomsforløb, et helt almindeligt og naturligt ældningsforløb, eller begyndelsen på et helt nyt livsforløb er underordnet.
Det, der er væsentligt, er, at vi møder alle, som vi gerne selv vil mødes. Og at vi altid skilles et bedre sted end der, hvor vi trådte til.

Det er sådan, vi gør en forskel.

Har du et spørgsmål? Vi har mange

Ung kvinde tænker over spørgsmål og svar

Find svar på de spørgsmål, du har til vores arbejde og måder at gøre tingene på. Og læs om noget af alt det, vi møder i vores arbejdsliv, som får os til at stille spørgsmål.

Sygeplejerske og direktør Jill Trolle har med jævne mellemrum bidraget til klummen DET GODE LIV i lokalavisen Sjællandske Nyheder. Du kan finde en del af dem her på siden

Vi er aldrig længere væk end din telefon

Er du i tvivl om, hvorvidt Trolle Care kan hjælpe dig? Så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om behov og muligheder.

Du kan ringe til os på tlf.: 7027 2034, eller du kan udfylde felterne her til højre og trykke på send. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Mand sidder på en fortovscafé og kontakter Trollecare på telefon
To top