Stress

Cirka 275.000 danskere på arbejdsmarkedet lider af alvorlig stress, og 20 % af dem risikerer at miste deres arbejde pga. stress. Det er alvorligt, for følgevirkningerne af stress er mange og kan ødelægge både heldbred, arbejdsliv og parforhold.

Stress opstår af mange forskellige årsager. En psykolog kan hjælpe med at udrede, hvorfor og hvad, der ligger til grund for krisen. Men hvis overblik og handlekraft er sat ud af spillet, kan det være svært at få dagligdagen tilbage på skinner, og man kan have brug for at støtte sig til et menneske med sundhedsfaglig indsigt i, hvad det vil sige at have stress.

Hjælp, aflastning og støtte

Er du selv stressramt eller er du pårørende til en stressramt, kan Trolle Care hjælpe med alt lige fra lavpraktiske opgaver i hjemmet til brobygning med arbejdsgiver og familie. Vi hjælper også med at omsætte psykologens/coachens mange redskaber til hverdagsaktiviteter, der kan hjælpe både den stressramte og familien i et stressbehandlingsforløb.

Ring til os, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig eller en af dine nærmeste tilbage til en god hverdag.