Happy House

 

Happy House er et eksklusivt privat plejehjem  med sygepleje, træning, wellness, afslapning, velvære, tid, omsorg og masser af hjemmelavet mad alle ugens dage, hele året rundt. Der vil altid være god plads til din familie og venner når de kommer på besøg. Og alt dette pakker vi smukt ind i hjemlige men også luksuøse og imødekommende omgivelser, hvor du vil være stolt over at bo.

Happy House er et plejehjem hvor du med værdighed bliver ældre og måske mere svag, men hvor vi har fokus på hele din krops behov for stimulering og sansning, resten af hele dit livet.

Happy House er også  rekonvalescens hvor vi med kvalitets sygepleje, tilknyttet læge, fysioterapeuter, god tid og oprigtig omtanke, varetager plejen og omsorgen af ung som gammel, som i kortere eller længere tid har brug for at komme til kræfter efter sygdom, krise eller andet som har tappet kroppen og sindet for energi og overskud.

Happy House er ved at tage sin form. Vi har fundet et fantastisk sted i Nordsjælland hvor vi tror på at alle drømme kan gå i opfyldelse. Rammerne er tæt på at være på plads og vi arbejder derfor hårdt på at få rejst kapital til opstartsdriften.

Lige så snart alle formaliteter er faldet på plads, vil du her på denne side kunne følge med i, etableringen, opførelsen og udviklingen af Danmarks første private plejehjem og rekonvalescens i luksusklassen.

Vi glæder os til at holde dig løbende opdateret.

Har du spørgsmål til Happy House, som fremtidig beboer, investor eller pårørende er du meget velkommen til at kontakte Adm. Direktør for Trolle Care, Jill Trolle på +45 2054 2034 eller sende en mail til jill@trollecare.dk

På gensyn her på siden og på Happy House